Location:

parodontax Daily Original toothpaste and Corsodyl Intensive Treatment alcohol free mouthwash
Mouthwash

За parodontax

За parodontax

Създателите на parodontax са уважавани като експерти в здравето на венците в повече от 30 държави по света. Защо? Защото parodontax помага за спиране и предотвратяване на кървенето на венците.

Кървящите венци могат да бъдат ранен симптом за заболяване на венците. Гамата продукти parodontax са създадени да поддържат венците здрави, зъбите силни и дъха свеж. 

parodontax fresh mint product range

Нашата история

parodontax има дългогодишна история в защитата на здравето на венците. Паста за зъби parodontax е разработена от немски зъболекар – Др. Фоке – през 1937г. Оригиналната формула, базирана на натриев бикарбонат заради неговите отлични почистващи свойства, все още е в основата на днешната паста за зъби parodontax. От тези ранни години насам гамата на parodontax се разширява, включвайки вода за уста и четки за зъби, а компанията се е превърнала в уважаван експерт по здрави венци.

Illustration of bacteria on the gums

Нашата наука

Като лидери в сферата на здравето на венците, ние постоянно провеждаме клинични проучвания, за да задълбочим познанията и разбирането си за факторите, които поддържат венците здрави, както и за начините за справяне със заболяването на венците. През последните години провеждаме клинична програма, която ни помага да изпробваме, подобряваме и разширяваме гамата пасти за зъби, води за уста и четки за зъби parodontax. Ние поставяме науката в основата на всичко, което правим, за да разработваме най-ефективните продукти за предпазване на здравето на венците и силата на зъбите.

Как действа ежедневната паста за зъби parodontax

Пастата за зъби parodontax е разработена така, че да се бори с причината за кървене на венците. Нейната ниско абразивна формула с натриев бикарбонат разрушава полепналия биофилм от бактериална плака, който може да дразни венците и да доведе до кървене. Доказано е, че четкането на зъбите два пъти на ден значително намалява плаката и кървенето на венците, като спомага за спирането и предотвратяване на пътя на заболяване на венците. 

parodontax daily toothpaste