КАК ЕЖЕДНЕВНО ДА ПАЗИМ ВЕНЦИТЕ ЗДРАВИ, А ЗЪБИТЕ СИЛНИ?

Двукратното миене на зъбите всеки ден е най-добрият начин да поддържате зъбите и венците си здрави, но изборът на паста за зъби може да се окаже сложен. Ако сте един от трима, които плюят кръв, докато си мият зъбите, то вие трябва да използвате паста за зъби като parodontax - това може да помогне за спирането и предотвратяването на кървенето на венците.

Проблемът е, че когато се върнете към използването на обикновената паста за зъби веднага щом проблемът изчезне, вие отново се излагате на риск, защото единствено специализираната паста за зъби може да осигури отлична защита срещу кървене на венците и заболяване на венците.

Сега вече има нова ежедневна паста за зъби, която осигурява 8 ключови ползи за по-здрави венци и по-силни зъби. С паста за зъби parodontax Complete Protection не се налага да правите компромиси, можете да я използвате ежедневно, за да предотвратите заболяването на венците, да подпомогнете заздравяването на зъбите си, да освежите дъха и да запазите естествената белота на зъбите си.

ЕЖЕДНЕВНАТА ПАСТА ЗА ЗЪБИ, КОЯТО ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ЗАЩИТА

Новата parodontax Complete Protection е повече от обикновена паста за зъби. Тя е специално разработена за хора, които плюят кръв, докато мият зъбите си и е 4 пъти по-ефективна в отстраняването на бактериалната плака, в сравнение с обикновена паста за зъби.

Тъй като бактериалната плака е основната причина, както за кървящи венци и за заболяване на венците, така и за появата на кариеси, пастата за зъби parodontax Complete Protection е идеалният начин да защитите венците и зъбите си всеки ден.

Тъй като съдържа флуорид, пастата за зъби parodontax Complete Protection спомага и за защита на емайла на зъбите ви. Тя има ментов вкус, който оставя усещане за свежест в устата и нежно отстранява петната по повърхността на зъбите, за да поддържа тяхната чистота и естествена белота.

Благодарение на комбинацията от 8 ключови ползи, тази ежедневна паста за зъби има отлично действие за по-здрави венци и по-силни зъби.

Винаги се консултирайте с вашия зъболекар, ако се притеснявате за оралното си здраве или се нуждаете от експертен съвет относно грижата за венците и зъбите.